This page has moved to a new address.

Sommerlæsning i Botanisk have

Liv med litteratur: Sommerlæsning i Botanisk have

Liv med litteratur

En bogblog til inspiration

søndag den 22. maj 2011

Sommerlæsning i Botanisk have

I går, før Thor svingede sin hammer over landet, tog jeg en tur i botanisk have for at læse i et par timer. Elsker botanisk have, når vejret er godt! Der er smukke planter, vandløb og en lille sø med skildpadder, og så er der masser af steder, hvor man kan sætte sig og nyde solen og duften af de farverige blomster.

Personligt kan jeg rigtig godt lide at søge op mod toppen af nogle af de bakker der er, hvor man kan finde en lille bænk lidt afsides fra resten af haven. Så er der god ro til at fordybe sig i sin bog og bare være. Skønt!

Selvom man har en travl hverdag (faktisk især hvis man har det) er det en rigtig god idé bare at liste en halv til en hel time til sig selv ind i kalenderen, hvor man kan tage et smut udenfor og nyde vejret og måske en god bog. Man behøver jo ikke at tage i botanisk have. Man kan jo bare tage et hvilket som helst sted hen man holder af, en park, skoven, haven, havnen, stranden. Hvis du mangler lidt inspiration til lidt "udstyr", når man skal læse ude, så se dette indlæg om sommerlæsning i det fri. Så tag ud i det blå og tag en bog med :-)

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start