This page has moved to a new address.

Personligt bibliotek

Liv med litteratur: Personligt bibliotek

Liv med litteratur

En bogblog til inspiration

torsdag den 21. juli 2011

Personligt bibliotek

Åh hvem der bare ikke boede i en lille toværelses lejlighed, så man havde plads til sit helt eget personlige bibliotek... Hvis det stod til mig, så havde jeg sådan et bibliotek, som Belle får i Skønheden og Udyret. Altså sådan et med bøger i utrolig mange etager og et ukendt antal stiger, som man kan kære rundt på, når man skal bestemme sig for, hvor man mon skal starte. Indtil videre må jeg nok nøjes med mine tre bogreoler, men når kæresten og jeg i fremtiden skal ud og købe os et lille slot, så står bibliotek højt på ønskelisten ;-) Her er lige lidt inspiration:

Via
Via

Via





Via

Via

Via

Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous Ferns sagde ...

Nice! Den med stigen og bøgerne over døren er en AWESOME idé ... Men hvem opdeler deres bøger efter farve? (Sidste billede). Det kan da ikke være folk der rent faktisk også læser/har læst hvad de har stående af bøger? *Grin og ryst på hovedet bag skærmen* Tak for inspirationen ~ Ferns.

23. juli 2011 kl. 05.48  
Blogger Malene sagde ...

Ja lige den med stigen er ret cool :-) Jeg har faktisk engang haft mine bøger stående efter farve. Det gav også mange drillende kommentarer. Nu står de heldigvis inddelt efter genre, så jeg rent faktisk kan finde de bøger jeg leder efter ;-)

23. juli 2011 kl. 11.24  
Blogger 2300 Happiiiness sagde ...

Min store drøm er helt klart også at få mit eget bibliotek, det kunne bare være så skønt. Og så skal jeg altså have en stige på mit bibliotek, også selvom jeg evt. sagtens ville kunne nå alle mine bøger - men en stige er bare for sejt

28. juli 2011 kl. 08.27  
Blogger Malene sagde ...

Ja stiger giver lige det der ekstra ;-)

31. juli 2011 kl. 19.32  
Anonymous Bogtyven sagde ...

Alle bogmennesker har vist noget med reoler. Kender du Bookshelf Porn? Her er inspiration i stride strømme.

21. august 2011 kl. 23.16  
Blogger Malene sagde ...

Den kendte jeg ikke. Hvor er den sej ;-)

22. august 2011 kl. 15.37  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start