This page has moved to a new address.

Kropssprogets psykologi af Jacob de Lichtenberg

Liv med litteratur: Kropssprogets psykologi af Jacob de Lichtenberg

Liv med litteratur

En bogblog til inspiration

torsdag den 11. august 2011

Kropssprogets psykologi af Jacob de Lichtenberg


Anmeldt for Studerende Online

Kropssprogets psykologi giver gode råd til, hvordan man giver et godt indtryk af sig selv, for eksempel hvordan man bruger øjenkontakt, stemme, gestikulation og sit udseende bedst muligt. Når man er i en situation, hvor andre skal vurdere ens evner, kan et flakkende blik, en plet på den hvide skjorte eller et slattent håndtryk nemlig have stor betydning for, hvordan man opfattes og bedømmes.

Øvelse gør mester
Kernen i bogen er en blanding af teori og praksis. Ifølge forfatteren er det nemlig ikke nok bare at læse om kropssprog - man skal ud i den store verden og øve sig. Til hjælp og inspiration kan man finde forskellige øvelser, der blandt andet giver bedre indsigt i, hvordan ens personlige kropssprog virker på andre. Når man har identificeret sine eventuelle problemer, kan man tage skridtet videre og gøre noget ved dem. Til det formål er der nogle øvelser, der konkret handler om at gøre sit kropssprog bedre, hjulpet godt på vej af illustrationer og beskrivelser af forskelligt kropssprog.

Brugbar tilføjelse til bogsamlingen

Jacob de Lichtenberg skriver lettilgængeligt, så alle kan være med. Det kunne være rart med lidt færre tegninger og lidt flere fotos, der ville gøre det lettere at aflæse de forskellige udtryk. Alt i alt er bogen et interessant og relevant bud på en guide til alle nysgerrige sjæle, der gerne vil introduceres til kropssprog og blive bedre til at bruge det positivt. Om bogen alene kan føre til ”de højeste karakterer og det bedste job” må tiden vise, men det er i hvert fald et skridt på vejen.

Forlag: Frydenlund

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start